bewezen stappen om je leven te verbeteren

juni 1, 2021 0 Door editor

Telkens wanneer u iets doet dat in wezen heilzaam voor u is, hebben zowel u als anderen om u heen daar baat bij. Laten we bijvoorbeeld eerst naar onszelf kijken. Door middel van mijn coaching kijken we hoe we onszelf kunnen verbeteren om een beter mens te worden die beter in staat is om anderen om ons heen te helpen en ons eigen leven te verbeteren in het proces.

Vitaliteit coaching is overal om ons heen in overvloed en we zouden het moeten gebruiken om ook iedereen om ons heen tot voordeel te zijn. Veel mensen hebben het gevoel dat ze vitalecoach energie missen voor een ontwaakt leven. In feite geloven velen niet in hun bestaan… laten we er een regel van maken dat we toegang hebben tot deze energie en dat we die kunnen richten op onze behoeften. Als we dit doen, zal er geen gevoel van gebrek in ons leven zijn.

vol de Volgende stap

1. Doe een dagelijkse lichaamsaudit door te kijken naar je fysieke en ook je emotionele welzijn.

Als je voelt dat je energieniveau de laatste tijd is gedaald, is het tijd om weer energie op te doen. Ik gebruik de Energizer Breakthrough oefening precies voor dit doel, en volg hem op de voet. Het is een eenvoudige (hier in versterkingen) gemakkelijke oefening waarbij je jezelf gaat eren door te handelen op een manier die je een goed gevoel geeft en die zorgt voor de behoeften van je lichaam en geest. Het zou in onze koelkast geplakt moeten worden, want, zoals we allemaal weten, zijn we gewoontedieren en raken we graag in gewoonten. Een groot voordeel is dat we er gratis energierepen in kunnen doen, zodat we ’s middags die rem en oppepper kunnen krijgen en ervoor kunnen zorgen dat we geen Nancy-slagader nemen. Test om er zeker van te zijn dat u niet te veel binnenkrijgt.

Lees meer:
Lifestyle coach Tilburg