Zelfbewustzijn

april 9, 2022 0 Door editor

Zelfbewustzijn

Als je eenmaal het pad van zelfbewustzijn hebt betreden, zal je leven veranderen. Denk hier even over na. Wanneer je zelfbewustzijn hebt, kun je op een prachtige manier je eigen lot bepalen. Je wil wordt krachtig. Denk eens na over dit citaat. "Kennis maakt een man meester over zichzelf; en als hij eenmaal de controle over zichzelf heeft, zal hij weten hoe hij anderen moet beheersen."

Stel je nu de kracht in je voor als je weet hoe je je eigen geest kunt beheersen, met zelfbewustzijn. Denk eens na over dit citaat. "Kennis geeft je de kracht om jezelf te beheersen en het soort leven te creëren dat je wilt."

Waarom zou iemand onbewust willen leven? Omdat we maar zo lang op deze manier kunnen leven. We moeten echter wel meer van onze gevoelens en gedachten zien en herkennen en hoe deze op ons van invloed zijn. Op deze manier kunnen we beginnen deze onnodige mentale activiteit af te schaffen.

Dus, als je over je leven nadenkt, heb je dan je gedachten en gevoelens niet onder controle? Als u deze vraag met "ja" kunt beantwoorden, is het antwoord waarschijnlijk waar voor u. Voor de meeste mensen is de situatie vergelijkbaar, wat resulteert in die ene grote vraag die we moeten beantwoorden.

Vraag jezelf dan af: "Als ik de controle over mijn gedachten en gevoelens zou kunnen krijgen, zou dat dan een gevoel van evenwicht en controle in mijn leven terugbrengen?" En wees voorzichtig met het antwoord dat je bedenkt, want het zal je antwoord op de vraag drastisch veranderen.

Als uw antwoord "nee" is, moet u het geleerde in praktijk brengen. Kennis over waar je aan denkt is dan ook een eerste vereiste, zodat je je meer bewust kunt worden van het proces.

Zoals hierboven vermeld, zo wordt gezegd, in een studie van twee mannen. De eerste zei tegen de tweede: "Ik ben waar ik aan denk". De tweede zei tegen de eerste: "Ik ben geweest waar ik aan denk". De eerste werd toen zelfvrij; meester van gevoelens en gedachten en het universele zelf, met de kracht van kracht die door het vermogen van verbinding stroomt.

De tweede man bleef over deze principes nadenken. De derde man, die inzag dat de energie voor hem was, glipte stilletjes terug in zichzelf en de eerste man was nu vrij, meester van zijn eigen gedachten met gekozen gevoelens. Ze voelden zich nu veilig. Ze hadden de kracht van hun verbinding benut en een veel groter succes in hun leven tot stand gebracht.

Ja, persoonlijkheid is krachtig. Jij bent degene die jouw keuzes maakt. Als je je gedachten en gevoelens in andermans mensen legt, heb je nu iets dat je kunt overwinnen en misschien zelfs beheersen. Er is het potentieel voor jou en dus veiligheid, om jezelf veel meer te begrijpen en bewust in staat te zijn om beslissingen te nemen over waar je aan moet denken en wat je moet voelen.