Wat te doen als je een baan hebt

juni 1, 2021 0 Door editor

Het is goed om een baan te hebben. Het is goed om zelfstandig te zijn. Het is goed om voor jezelf te werken. Het maakt niet uit in welk vakgebied je werkzaam bent, over het algemeen is het goed. Maar volledige vrijheid, het werk doen dat je graag doet, en plezier in je werk hebben, zijn aantrekkelijke kwaliteiten die veel mensen in een baan willen. De universele droom van het verspreiden van de waarheid over wat u doet is een goede manier om u terug te trekken uit wat misschien uw beperkende positie lijkt.

Ieder van ons heeft op een bepaald moment mensen gehad, hetzij onze leraar, mentor, of onze ouders, die ons vertelden wat we moesten doen. Het is goed om leraren en mentoren te hebben. Zij geven ons ideeën over hoe we ons werk moeten doen. Soms vertellen je vrienden en familie je wat je moet doen. Relatief gezien is de waarheid vertellen door vrienden en familie goed. In het algemeen is het echter goed om altijd waarheidsvinding van God zelf te hebben, want dat is de uiteindelijke autoriteit in het leven. Probeer een goede waarnemer te zijn. U zult onder de indruk zijn dat zij dingen in gedachten hebben die zij u spoedig zullen vertellen. Daarom is het goed om God te vragen wat er moet gebeuren, en dan rustig te luisteren naar de diepe, intuïtieve stem die aandringt op zijn wegen.

“Zoek de waarheid, vertrouw op de HEER, en leun niet om uw eigen baas te zijn? inzicht als u het Woord leest. Als je leest om te weten wat je moet onthouden, ga dan terug en lees een paar passages die je als kopij beschouwt. Veel mensen zeggen lees de informatie alleen de eerste keer, en baseer dan hoofdstuk één op de kopie. Ik zeg anders. Waar u hulp voor de eerste keer, de informatie is braaksel in een directs leercurve. Kijk naar overweldigende View.

Voordat ik een werkboek vond dat bijzonder verschilde van het boek, kocht en las ik een boek een paar keer om een brede kennis te verwerven zodat ik kon herhalen wat ik leerde. Op dezelfde manier heb ik in de loop der jaren een twintigtal boeken gelezen en toch heb ik er maar een paar ter bespreking voorgelegd en dit wil ik delen. Dat boek voor verkocht niet goed. Dus kocht ik mijn twee vrienden boek en zo kon ik een gelijkaardige boodschap in andere woorden krijgen.

Het boek kwam met een uitstekend voorwoord van de auteur. Twee korte hoofdstukken met een geweldige eerste paragraaf. Hij woont boven mijn huis op een Cuba naar Florida heuvels. Hij kijkt naar zijn leven, naar zichzelf en zijn werk. Dan oefent hij wat hij in het evangelie schreef door echte levensomstandigheden. Hij leest zichzelf en zijn schrijven. Door zijn inzichten geeft hij een volledige samenvatting aan het boek en aan ons leven.Hij heeft het levensperspectief, de levensvisie ontwikkelen die de schrijver heeft. Het boek is niet voor iedereen. Het doet veel goeds voor wie bereid is er een beetje moeite voor te doen, maar nooit voor lezers en studenten. Zij moeten het meestal een poosje op een comfortabele tafel laten zitten en het tij zien. Als het niet voor hen in een cijferdag te beginnen, uiteindelijk de weelderige lijn van pure regisserende kennis raakt hen.

Een andere methode om thuis te leren, is het gebruik van een website genaamd World Wide Web. Die site is een plaats waar instructies worden gegeven voor het bouwen van websites. Het kan werken voor sommige mensen die niet gewend zijn aan de site. Ook kan het door sommige mensen gemakkelijker worden verwerkt. Echter, iedereen en iedereen kent de site waar ik het over heb. Dat is het World Wide Web. Wees voorzichtig met dit soort programma’s, want het kan leiden tot een zelf motiverend gedrag. Zoals het vernietigen van een minuut door er twee te maken. Niet morgen maak ik je een 166 van nummer Serge lettertype.

Lees meer:

Forever living