Wat doet een levenscoach?

maart 30, 2022 0 Door editor

voeding

life coaches helpen mensen meer zelfvertrouwen te krijgen, helpen hen diverse angsten te overwinnen en stellen hun persoonlijke “baby-sitting” tijden vast.

Voordat iemand succesvol kan zijn op welk gebied van zijn leven dan ook – van zichzelf organiseren tot leren hoe hij effectief een mond kan opzetten bij een sollicitatiegesprek – moet hij de basis hebben gelegd voor een gezond plan voor zelfcommunicatie en zelfpromotie. Hoewel een life coach niet de antwoorden creëert, kan hij de persoon helpen de antwoorden in zichzelf te ontdekken en toe te passen.

Hoe werkt een life coach?

Werkt het voor iedereen?

De life coaches en levenscoaches van vandaag hebben gemeenschappelijke doelen, vergelijkbaar met elke gewone werknemer: ze willen hun cliënten helpen een groter gevoel van professioneel en persoonlijk succes te bereiken. Ze willen ook dat hun cliënten gelukkig zijn, stress vermijden en zelf vacant zijn door een schema uit te schrijven van activiteiten die ze samen als team kunnen doen.

Ja, tot zover gaat het goed…maar hier wordt het goed: deze coaches moedigen hun cliënten aan om hun beperkende overtuigingen te beoordelen en uit te dagen en zichzelf uit te dagen om nieuwe overtuigingen te ontwikkelen. Ze moedigen hun cliënten aan om voorbij hun angsten en vrees te kijken naar nieuwe overtuigingen die invloedrijk zullen zijn in hun leven… en uitgedaagd!

Bijvoorbeeld, een levenscoach zou een cliënt kunnen vragen: “Ik ben een succesvol programmeur. Hoe komt het dat ik nooit in staat ben een project af te ronden? Waarom heb ik altijd zoveel werk te doen? Ik ben niet gekwalificeerd om mijn eigen bedrijf te runnen of les te geven.” De levenscoach zou er zachtjes op kunnen wijzen: “onzekerheid in het denken is de grootste vijand van alle angsten.” En dan leidt deze vraag tot een andere die de weg vrijmaakt voor het genereren van krachtige overtuigingen: “Wat als ik je vertel dat ik mijn eigen zaak KAN runnen?” De life coach zal de cliënt zachtjes betrekken: “Laten we het uitproberen. Whooos! Eigenlijk denk ik dat je een beetje bezeten bent door dit idee.” En zo zal de cliënt, die het afgelopen jaar geen “dingen” op het werk heeft gedaan, dit nieuwe, onvaste zelfvertrouwen ervaren. Life coaches noemen dit een “telepathische” ervaring, hoewel het niet gemakkelijk te vertalen is in lekentermen.

overgeslagen tracering

overgeslagen stond

overgeslagen gelopen

maaltijden overgeslagen

overgeslagen verjaardagen

overgeslagen buiten

introducties overgeslagen

overgeslagen fossielen

glyph betekenissen

Vertaald in:

Hoe het werkt:

brengt een subtiele verschuiving van het perspectief van de cliënt met zich mee. De taak van het “doen” komt op de achtergrond van de gedachte van het “zijn”. De levenscoach vraagt: “pathy” ( charme). Hierdoor wordt een zeer reëel en kwetsbaar deel van de ziel van de cliënt vrijgegeven in het rijk van de therapeut. Op dit punt, begint de oude “romance”. Maar het is een “romance” die, eenmaal onder de knie, resultaten kan opleveren die de wereld in focus brengen en Japan in focus – banen, relaties, doelen, enzovoort.

Op dit punt gebeurt er iets heel belangrijks. De Fortune 500 klant die vandaag “afspraakjes” maakt, verliest haar ziel. Ze is niet langer gelukkig. Ze hecht zich aan het werk, maar het is onprofessioneel omdat het schadelijk is voor haar “partners” en de crew. Ze heeft de wil om te leven verloren. En het is nu tijd voor de levenscoach om grenzen te stellen en Adviseurs samen met coaching die laatste stap – coaching “goede grenzen.” En zo zal ze leren dat het beter is om wat langer “samen” te zijn terwijl ze aan het werk is.

En zo gaat het, wereldreiziger. Je leert dit als je valt, gewond raakt, en je het afreageert op de wereld. Het is niet anders als je werkeloos bent. Het is moeilijk, maar je leert te lachen, en weer de dingen te doen die je leuk vindt. Terugkeren naar wie je bent, wat een hele nieuwe richting kan zijn, of een hele nieuwe baan. Hoe dan ook, het is niet leuk, maar het is het juiste om te doen. Neem contact op met je wijze gidsen, je coach, je vertrouwelingen, en je Provider. Als zij dit niet als leuk zien, dan moet je veranderen wat niet werkt en de rest in de vergetelheid gooien. Het is het juiste om te doen!