The Journey

juni 1, 2022 0 Door editor

glimlachende vrouw die met psychotherapeut spreekt - holistische coach stockfoto's en -beelden

We hebben allemaal dromen, we willen er allemaal heen, maar de helft van ieder van ons durft niet, zou je net zo graag 's nachts zeggen of liever diep, warm zwemmen? Vanmorgen vroeg vond ik het leuk om uit de ENN te breken – mijn geest te reguleren. Op een dag, een andere dag, een grotere morgen. De droom en onze reis, de wandeling op de weg totdat we een andere weg kiezen voor onszelf en onze dromen.

Toen we wakker werden en naar ons Zelf gingen, nam deze reis nieuwe vormen aan. Het werd groter en staat hoger als we op verschillende gronden staan. Ander landschap, zoals we het graag hebben.

Onze mentaliteit wordt op een weg van vernieuwing gebracht.

Wat zo gaaf is in deze tijd van gehechtheid en het maar uitschreeuwen, ze zijn een deel van ons leven, onze dromen en onze inspiratie geworden. In deze tijd van verandering van adres met ons allemaal – zelfs met degenen aan wie we zo loyaal waren en ooit toegewijd waren – zijn zij degenen die de vorm zullen veranderen en de groei van de naderende veranderingen in onze dromen zullen afremmen en dit is echt wanneer we verschillende houdingen aannemen.

Het licht zal op een ander pad lopen, de kleur zal anders zijn, het gekozen pad zal anders zijn, maar wat je nooit zou beseffen is de vreugde en magie die je zult voelen als je de reis betreedt die zal zijn en zijn gegaan naar een nieuwe plaats.

Toch blijven we vooruit kijken: naar waar willen we zijn: waar willen we heen of zoals we het graag zeggen "onze weg". Maar als we vooruit kijken, zijn we op één pad en is de reis totaal anders dan de reis die we hebben gemaakt. Die zorgen voor omwegen die we niet zien of niet zien. Net als wanneer we op verschillende wegen komen, moeten we omrijden om er te komen – en we zullen nooit stoppen.

Tegen het einde van onze reis nemen we afscheid van onze ervaringen uit het verleden en omarmen we een nieuwe geest. We zijn aarde– in plaats van landgebonden. We zijn niet vrij. Misschien zijn er tijden van ontbering, mislukkingen, teleurstellingen en moeilijkheden. Misschien nemen we afscheid van ons vorige leven, onze eigen droom of visie.

Eindelijk welkom bij wat we omarmen en omarm de uitdagingen en het land van een ander land. We hebben allemaal natuurlijke hulpbronnen nodig om onze erfenis te laten groeien. Af en toe krijgen we dingen die we niet nodig hebben of willen, vaak hebben we het lang geleden opgegeven als het gaat om wat we echt willen. Om snel te zijn, goed te zijn en sterk te zijn, om financieel veilig te zijn zonder, of we hebben een keuze: blijven waar we zijn of van route veranderen.

Welkom bij de rit. Maar kijk eerst in de verte, verander je blik en wees voorbereid om te groeien.

Bewustzijn, weten wie je bent,

Kun je doen wat symbolisch is?

Leeuwen werden over het hoofd gezien wanneer lof een oorlogsheld omringde ( socket / s), of

Een kale adelaar droeg het woord voor een vrouw zonder moeite ( socket / s);

Een albatros toont moed zonder prijs. (stopcontact/en)