Loskomen

juni 1, 2021 0 Door editor

Als je los wilt komen, zul je jezelf naar buiten moeten brengen door de informatie die je later krijgt. Dit is een universele regel van het leven waar je niet aan kunt ontsnappen. Als je er niet aan meedoet, kun je niet echt vast komen te zitten.

Je kunt vastlopen door specifieke acties, keuzes in hoe je je leven leidt, of door anderen te helpen vast te lopen. Dit klinkt misschien niet als een keuze voor jou, maar dat is het wel. Het leven zit vol keuzes, en veel keuzes ook. Een evenwichtig leven vereist dat je een aantal van de keuzes die je zult maken zelf kiest. Op de lange termijn zal het je helpen om los te komen.

Over vastlopen gesproken, als je als persoon echt een evenwichtiger leven wilt leiden, is één van de eerste dingen die je zult doen, loskomen. De kans is groot dat je, net als wij allemaal, bent vastgelopen. Het is aan jou om er iets aan te doen als het zover is.

Vastlopen in het leven, is iets dat we allemaal geneigd zijn te doen met sommige andere delen van ons leven. Het is gewoon een deel van het leven, maar door onze huidige maatschappelijke normen is het een zeer negatieve ervaring. In bijna alle gevallen is vastlopen volledig te vermijden en kun je nog steeds bestaan. Het is aan jou om jezelf daar buiten te zetten zodat je beschikbaar bent wanneer je het nodig hebt, of niet. Als je de mensen in je leven duidelijk maakt dat je beschikbaar zult zijn, zullen ze meer begrip tonen en openstaan om je te helpen in beweging te komen.

Loskomen kan inderdaad eenvoudig zijn als je leert hoe je de kracht van je eigen wil kunt onthouden. Het vervullen van je constructies en doelen is iets dat iedereen kan ervaren als je bereid bent de tijd te nemen om sommige dingen los te laten. Zie je leven als een boot waar je in bent gestapt tijdens een of andere kinderfantasie, we zijn op de stroom afgedreven in een overgefantaseerde stroom, en we lopen nu vast ergens ten noorden van hier. De stroom is sterk en snel, en we kunnen nergens anders heen dan de kleine beekachtige berg op te gaan. Wat kunt u doen? Je kunt de koers veranderen door een nieuwe keuze te maken, of je kunt gewoon op dezelfde plaats blijven steken.

Je wilt niet de berg op, het is geen plezierig proces. Het wordt koud, het wordt modderig, er is een reparatie die je moet nemen, en je raakt weer eens vertroebeld. Vastlopen in het leven betekent dat je beïnvloed wordt door vooral negatieve gevoelens die je voor jezelf wilt creëren. Vastlopen is niet proberen de fysieke wereld te veranderen, het is iets heel anders. Veranderen van een fysieke wereld naar een emotionele wereld. Als je je kunt herinneren dat je een keuze hebt, en dat je je eigen wereld hebt geschapen, zul je met de stroom mee willen werken en je ervan afkeren. Je verplaatsen van een ruwe en waarschijnlijk onaangename plaats, naar een mooie en heel fijne plaats.

Loskomen is een beslissing die je moet nemen, om vele redenen. Eén reden is dat we allemaal op deze planeet zijn in dit fysieke lichaam. Het fysieke lichaam zal sterven, maar de geest leeft voort, en wil naar buiten gebracht worden en door anderen gebruikt worden. Dat stelt ons dus in staat om de emotionele en spirituele aspecten van ons lichaam te ervaren. Onze uitdaging is echter dat onze fysieke lichamen niet zijn zoals de geest. Het lichaam is vijf jaar oud, of tien jaar oud, of twintig. Mensen besluiten gewoonlijk om hun leven binnen een bepaalde leeftijdsgroep te leven, maar ieder mens wordt gebombardeerd door 1000-en invloeden van buitenaf die je bewustzijn in zijn geheel elk leven zullen veranderen. Je wilt in contact komen met je lichaam, in plaats van alleen maar goede gevoelens die je maar een beetje vreugde geven. Als je vast komt te zitten in het leven, moet je in contact staan met je lichaam via een acces bars class.

Vastzitten in het leven, is niet alleen een gemoedstoestand, maar het is een fysieke manifestatie van onbewuste keuzes. Als je ervoor kiest om vast te zitten, zijn er veel manieren waarop je jezelf zover kunt krijgen. Veel mensen komen vast te zitten bij het verwerken van verdriet. Het is een heel moeilijke tijd in elk mensenleven wanneer iemand te maken krijgt met het verlies van iemand die hem dierbaar is, een ervaring die zo gewoon is als de bijen. Maar wanneer iemand het grootste verlies van zijn leven meemaakt, zal die nieuw gevormde pijn alles veranderen wat het leven echt maakt. De ziel opent zich, en de lichaamsdelen beginnen zich in een nieuwe vorm te manifesteren, terwijl het lichaam gewend raakt aan deze nieuwe vorm.

Lees meer:
Energetische coach