Lichamelijke Klachten

juli 1, 2021 0 Door editor

Lichamelijke klachten kunnen een schok zijn voor het lichaam wanneer een depressie veranderingen veroorzaakt in de routine of activiteiten. Als deze veranderingen in het lichaam niet goed worden gediagnosticeerd en/of het weefsel niet herstelt, kan de lichamelijke pijn blijvend invaliderend zijn. Lichamelijke klachten tijdens een depressie kunnen gewoon een natuurlijk onderdeel van het ziekteproces zijn.

Het is in uw voordeel om u bewust te zijn van de flexibiliteit en kracht van uw lichaam. Ik ben hier om u te helpen uw lichaam van pijn naar verlichting te brengen. Lichamelijke pijn gaat meestal gepaard met pijnstillers. Deze pijnstillers zouden verstandig zijn om te pauzeren wanneer u pijn ervaart en over te schakelen op een andere activiteit.

Ontspannings- en rekoefeningen helpen de spieren. Deze oefeningen zijn een prima vervanging voor het “uitleven van pijn” en jezelf afleiden van pijn. Helaas maakt emotionele pijn deel uit van het pijnsysteem en zijn we geneigd erop te reageren op het fysieke niveau waar pijnstillers niet veel meer uithalen.

Als je meer informatie wilt lezen over je pijnsysteem en hoe het samenwerkt met je spiritualiteit, dan nodig ik je uit om toegang te krijgen tot mijn gratis artikelen op [http://www.wise FATNESS.com]. Dit kan heel waardevol zijn om je te helpen anders tegen pijn en je geleidingssysteem aan te kijken. Als je frustraties op een hoog niveau zijn, heb je misschien wat tijd nodig om te ontspannen en meer balans in je leven te krijgen.

Pijn kan worden veroorzaakt door een lichamelijke aandoening zoals een spierspasme. Tijdens een spastische situatie spannen grote, stevigere spieren in het lichaam zich aan om weerstand te bieden tegen de spierkramp. In deze situatie kan pijn het gevolg zijn van een spierspasme, een hartaanval, of een andere ziekte. Pijn kan te wijten zijn aan een stoornis van de bloedsomloop. Pijn kan te wijten zijn aan interne problemen zoals depressie en angst. Of pijn die verband houdt met een ziekte zoals hartfalen of suikerziekte, pijn is niet prettig voor de patiënt maar er zijn momenten dat pijn een teken is van een ziekte.

Vanuit mijn perspectief zijn lichamelijke symptomen van depressie en de daarmee gepaard gaande lichamelijke pijn als gevolg van dergelijke stoornissen zeer invaliderend. Als stress en angst horizontaal over het wo rk liggen of ons lichaamsgerichte psychotherapie hebben geconditioneerd aan andere zaken, zijn we in de war en verhoogt pijn onze pijngevoeligheid. Ik ken een vriendin die een leraar op de lagere school had die haar op de hoogte bracht van haar symptomen door haar te vertellen dat haar benen gevoelig werden. Als gevolg daarvan was hij ook bezorgd over haar klasgenoten. Mijn persoonlijk standpunt is dat de onderwijzer er verstandig aan deed de leerlingen gerust te stellen over haar toestand en dat het voor hen echt geen gevolgen had. Medische diagnoses stellen het lichaam in staat zichzelf te genezen. Toen de lerares uit haar klaslokaal verdween en werd vervangen door haar directeur, verliet zij de school en werd vervolgens ontslagen. De toestand van de lerares werd niet onder controle gebracht.

Ik wil graag een voorbeeld bespreken van lichamelijke symptomen. De pijn in mijn voet en de pijn in mijn rug gaan gepaard met een pijn in mijn maag. De buikpijn is hardnekkig en de pijn in de voet is aangenaam. Mijn rug klaagt over rugpijn. Deze pijn wordt veroorzaakt door de zogenaamde meridianen die het energiesysteem van het lichaam vertegenwoordigen.

Deze meridianen van het lichaam zijn gevormd door bepaalde energiecycli zoals de astrale. De meeste van deze meridianen zijn verankerd in het centrum van het lichaam. De meridianen vormen de zwakke schakel tussen het lichaam en de omgeving. Er vindt een energie-uitwisseling plaats die de werking ervan bevordert en het evenwicht en de homeostase handhaaft.

Natuurlijke therapie laat het lichaam op natuurlijke wijze functioneren. Aangezien voedingsadviezen een trigger zijn voor de diepere genezingssystemen kan men genezing ervaren. Ik zal je laten zien hoe je deze producten kunt gebruiken om de meridianen te blokkeren en ze te gebruiken als dat nodig is.

Voordat we beginnen met wat eenvoudige, natuurlijke voeding, moet de rol van de relatie tussen geest en lichaam duidelijk worden begrepen. Er zijn veel problemen in de geest en in het lichaam en die problemen komen voort uit een onevenwichtige machtsverhouding en een gebrek aan inzicht in de geest en het lichaam als complexe systemen van onderlinge verbondenheid. Een fout die ik hier zou kunnen noemen is te proberen de geest-lichaam te scheiden en te denken aan de geest als de manager en jij als de handleiding.

Maar de geest kan het lichaam sturen en het lichaam kan de geest sturen. Neem elke dag een paar minuten de tijd en denk eraan dat je een hand op je maag hebt om je maag te bewegen. Je verbeelding en verbeelding alleen zal de maag sturen om te bewegen. U zult de beweging kunnen controleren door met uw wijs- en middelvinger te wooën of te koopen.

Dit is een eenvoudig gebruik van mentale controle. Er wordt een parabel verteld van een heilige die zijn hand het grootste deel van de dag op zijn buik heeft. Hij raakte eraan gewend. Tenslotte pakte de heilige op een dag zijn hele hand op en normaliseerde hem. De beoefenaar deed wat mentale gymnastiek.

De man vroeg de heilige man alleen maar zijn rechtmatige eigen hand op te pakken en die vast te houden. De heilige man bleek terughoudend. Hij vroeg of de hand kon worden opgeheven.

Lees meer:
Lichaamsgerichte traumatherapie