Hoe gelukkig en gelukkig te zijn

juni 1, 2021 0 Door editor

Breda JE KAN HET! [mijn naam is Ik benijd je]

– fantasie

Ik benijd je als persoon omdat je alles hebt wat je verlangt en meer. Maar diep van binnen voel je dat je deze dingen niet kunt hebben in je eigen leven. Je voelt je gewoon ongelukkig en niet voldaan en je weet niet waarom!

Als je je in een persoonlijkheidsgedreven situatie bevindt kan ik je helpen om je positieve eigenschappen te leren kennen op een algemene manier die zeer bevredigend is op de diepere niveaus. Als je je echter in een individueel-gedreven situatie bevindt, kan ik je alleen maar laten voelen dat het mijn bedoeling is om je zelf te verbeteren.

Laten we zeggen dat je paranormale gaven heel sterk zijn en dat je het gevoel hebt dat je je dagtaak wilt opgeven en een “zelfmoordenaar” wilt worden. Stel je voor dat, hoewel je ook op een dieper niveau inzicht hebt in je paranormale vermogens, veel van je vrienden en familie je zouden uithuilen als je praat over wat je gaat doen wanneer je dat magische venster van je vermogens bereikt! Zal het pijnlijk zijn? Dat hangt af van je vermogen en je bereidheid.

Het belangrijkste om te onthouden is dat je bedoeld bent om gelukkig en voldaan te zijn, dus als je dit niet doet, zal het maar voor korte tijd zijn. Er wordt altijd gezegd dat we door het leven gaan, maar zijn we niet gewoon op doorreis in plaats van het te leven? Een evenwicht in alle dimensies van de mens moet vervuld worden en niet alleen overheersend zijn.

Bijvoorbeeld, de persoon die intens alleen maar goedgekeurd wil worden, voelt zich altijd nodig en hulpeloos. De persoon die niet wordt goedgekeurd heeft in de derde dimensie behoefte om te ontvangen om alleen te zijn en op zichzelf aangewezen te zijn. En de persoon die goedkeuring wil, moet afhankelijk zijn van anderen om aardig gevonden en voldaan te worden.

Hoe dan ook, het punt is dat we allemaal de juiste behoefte hebben om gelukkig te zijn. Als je het gevoel hebt dat je je behoefte, goedkeuring, hebt vervuld, dan ben je klaar om gelukkig te zijn. En uiteindelijk zullen meer en meer andere behoeften vervuld worden. Wanneer dit gebeurt zul je je gelukkig voelen, je kunt je tevreden voelen maar je zult niet tevreden zijn omdat je de controle over meer en meer aspecten van je leven zult hebben verloren.

Een van de sleutels tot dit evenwicht en het gevoel erbij te horen is kennis van de verschillende aspecten van wie je bent en waarom je je voelt zoals je je voelt. Inzicht in jezelf en de manier waarop je relatie met de wereld om je heen werkt, is een heel belangrijke sleutel tot geluk. Dit houdt ook in hoe je je kunt concentreren op je doelen, je talenten en capaciteiten, als je door een bepaald persoon wordt vergezeld, kunnen ze je plezier doen en voel je je tevreden. Te veel druk en de wens om indruk te maken kunnen ontevredenheid en een gevoel van opgeslotenheid veroorzaken. Als je begint met het elimineren van de dingen in je leven die je ongemak en druk veroorzaken en je leert jezelf en je persoonlijkheid te accepteren, voel je je in controle en kun je volledig tevreden leven. Dat is je doel in het onbewuste lichaam.

Dit is hoe een coach in Breda overdracht van het verstrekken van de nodige hulp aan elke cli├źnt op de manier waarop ze willen.

Tussen haakjes mijn artikelen en je zult me online vinden, gepubliceerd in een aantal verschillende landen zodat iedereen in staat zal zijn om toegang tot je te krijgen en naar deze artikelen te kijken.Hoewel ik gepassioneerd ben over de onbewuste geest, zijn wij de scheppers van je leven dus we kunnen alleen verantwoordelijk zijn voor onszelf.

Ik ontvang mijn freelance inkomen via het internet en via mijn coaching.

Lees meer:
Life coach Breda