Een Holistische Gezondheidspractitioner

juni 1, 2021 0 Door editor

Hans JdL is een gediplomeerd gezondheidswerker. Hij heeft zijn leven gewijd aan de zorg voor het welzijn van zijn patiënten. Daarom wordt hij een gezondheidswerker genoemd.

Vroeger werkte hij voor een auto-immuunkliniek om de gezondheidstoestand van iedereen te verbeteren. Echter, sinds deze verandering in hun omstandigheden begon hij zijn patiënten kennis te laten maken met holistische geneeswijzen. Nu werkt hij als vitaliteitscoach met een niche in de regio Eindhoven van zijn vroegere beroep.

Hans JUncommon is partner bij de ontwikkeling van een e-book over holistische geneeswijzen. Dit boek wordt uitgegeven door de Reusel dissociatie in Eindhoven. Het verkent de methoden en technieken die veelal buiten de conventionele medische wereld te vinden zijn.

Naast het boek produceert hij een dagelijks bezoekersprogramma genaamd Extreme Self-Healing, in een aangetekende brief gericht aan gezondheidswerkers. Dit programma is ontworpen om iemands gezondheidstoestand te verbeteren.

Als holistisch gezondheidsbeoefenaar past Hans JSHARE de vele therapieën toe op de mensen die hij in de omgeving van Eindhoven heeft gezien. Hij ziet de verbinding tussen het lichaam en de rotsbodem, en kijkt uit naar een positieve menselijke ervaring. Hij ziet de verbinding tussen de gezondheid en de geest.

De naam van zijn lifestyle coaching is Reuselfunk? Peugeot the body and the mind. De behandelingstechniek is gebaseerd op de filosofie van het evenwicht. Elke patiënt zal zijn eigen genezingsproces doormaken.

Als holistisch gezondheidsbeoefenaar is Hans Jcampus een inspiratiebron voor alle andere holistisch gezondheidsbeoefenaars. Omdat hij op een heel ander spoor zit, is hij een zeer inspirerend mens. Hij staat bekend om zijn holistische aard en brede visie op gezondheid.

Hans J Glas kiest zijn patiënten met zorg uit, en weigert elk kwaad. Om die reden heeft hij een ontspannen houding ten opzichte van zijn patiënten en het proces dat hij gaat uitvoeren. Hij blijft uiterst positief tegenover zijn patiënten.

Zijn holistisch gezondheidssysteem is gebaseerd op de filosofie van voeding en lichaamsbeweging. Deze aanpak is zowel efficiënt als behulpzaam bij het bevorderen van het welzijn.

Een ander aspect van zijn holistische gezondheidssysteem is het volgen van een complex systeem van therapie dat de meeste basis- en geavanceerde gebieden van complementaire therapieën omvat. Zijn holistisch genezingssysteem is een model dat honderden andere holistische gezondheidsbeoefenaars volgen.

Lees meer:
Inspanningstest