Communicatie Uitdagingen

juni 1, 2021 0 Door editor

De oplossing voor communicatie-uitdagingen kan worden gevonden door middel van communicatietraining in De Definitieve Bijbel.

Elke dag wordt u geconfronteerd met een wapenwedloop. U moet bewust met anderen communiceren, beslissingen nemen, met anderen redeneren, suggesties doen en duidelijke aanwijzingen geven, alleen maar om verder op de succesladder te komen.

Oh, nu is er een klein probleem…

Soms beweren mensen dat andere mensen “onbewust” zijn; maar dat is gemakkelijk op te lossen:

Laten we zeggen een collega van jou, die is echt een slechte communicator. Als hij midden op de dag opstaat om bijvoorbeeld met andere collega’s te praten, praat hij eerst met de een, dan met de ander, totdat je het gevoel hebt dat je hoofd op ontploffen staat.

Alles is prachtig totdat die persoon opstaat om je iets belangrijks te geven en je in de war raakt:

Je zult je nooit herinneren wat er gezegd werd, maar wel hoe je hart begon te bonzen, een sensatie (misschien snel of langzaam) die ik altijd zal kunnen omschrijven als “je niet verbonden voelen”.

Als iemand zo tegen je praat, ga je “proberen” zijn instructies op te volgen, maar op een heel dwaze manier, maar elke minuut van het gesprek haalt je uit het huidige moment en ontkoppelt je van je ware zelfgevoel.

Daarom zijn meningsverschillen zo belangrijk als je gecoacht wordt. Laten we beginnen met het trainen van je communicatievaardigheden. Als iemand gevraagd wordt iets te doen, zeg dan: “Ik zal het doen,” en als ze nee zeggen, kun je snel inspringen en het ze vertellen:

Mijn ervaring is dat als je een echt goede communicator bent, je de vraag van het huidige moment wellicht hebt gebruikt als een kans om te overtuigen, of om te laten zien hoe het moet. Gebruik deze vraag wanneer u met anderen praat. Hier zijn een paar tips om hem effectief te gebruiken.

Ten eerste, wanneer iemand “nee” zegt, schakel dan onmiddellijk over op de “maar” vraag, want je zoekt een geschikte “maar” vraag om een negatief antwoord te veranderen/induceren/intimideren. Bijvoorbeeld, wanneer iemand “ja” zegt, zet dan de toon voor een goed antwoord, zoals “maar waarom kijk je daar, want het is donker. Ben je de volgende keer niet in een donkere kamer?

Als ze nu nee zeggen, wat het eerste punt is van je boodschappenlijstje, kun je (bijvoorbeeld) zeggen: “Ik denk dat het niet jouw tijd is om te sterven, want je bent niet serieus over het doen van mijn project, op dit moment. Heb je liever dat ik dit doe, zodat Mary het andere project kan doen als haar project af is en jij naar je lijst met leuke dingen om te doen kijkt?”

Je hebt je net de pijnlijke schuldgevoelens van nee zeggen tegen een ander persoon bespaard.

Waarom is het slecht voor je om nee te zeggen?

Als je nee zegt, communiceer je eigenlijk dat nee belangrijk is voor iemand anders, niet voor jou. Het is een signaal naar de ander dat als jij nee zegt, er geen probleem is. Die persoon zal niet groeien, maar zal zich verder ontwikkelen.

Onthoud – Geen leiders maken zich zorgen over eerste schandalige idee├źn

Zorg ervoor dat dit op u van toepassing is om te laat in dit boek. Er zijn genoeg voorbeelden in deze tekst die niet zo goed werken met BCO. Misschien heb je de oplossing, maar je hebt niet de opleiding. Denk hier dus over na met de woorden van uw favoriete filosoof: Het is onmogelijk dat uw gedachten meer zijn dan een halfheldere dichte mist.

Zoals ik al vaak in de training heb gezegd, probeer te luisteren naar wat mensen zeggen als je met hen in gesprek bent, omdat je jezelf toestaat om hun persoonlijke angsten, rages en beperkende overtuigingen te horen en te “horen”. Er is oneindige wijsheid die je hogere zelf met je probeert te communiceren, maar je bent er in de meeste gevallen niet op afgestemd. Als je je erop afstemt, zul je je antwoorden krijgen. Als je luistert, zul je je antwoorden horen en weten dat er voor ieder mens een oplossing is.

Die drie dingen kunnen hand in hand gaan. Als je gelooft dat ze van een hogere bron komen dan jij, wat betekent dat ze van God komen. Zoals Henry Ford ooit zei: “Ik kan dit niet alleen. Ik heb nodig wat jij hebt. Ik ken meer mensen dan jij. Ik zie jou niet als een soort kind dat hoort zoals ik doe. Jij hebt wijsheid die niet van hier komt.” Je hoort wel, maar als je niet luistert, zul je de wijsheid van je hogere zelf niet horen.

Lees meer:
Hypnotherapie Den Haag