Coaching voor alleenstaande ouders

mei 20, 2022 0 Door editor

ANC-voorbereiding

U kunt deze aanbieding ook gebruiken om uw verbinding met mij een vliegende start te geven. Om te beslissen of je met mij wilt werken, kun je de voordelen en waarde van coaching erkennen en je verlangen om jezelf te verbeteren. Ga door de sectie "verkrijg je grootste zelf door mij" en denk goed na over Theginsite Coaching Manifesto.

Door dat te doen, zet je jezelf in om meer persoonlijk tevreden te zijn met het coaching- en coachingsproces en verantwoordelijkheid te nemen om dit leven op je eigen voorwaarden te genieten en te leven. De reis naar je grootste zelf kan een ware vreugde zijn en een die je leven zonder grenzen zal verrijken.

Bereik je grootste zelf door…

1) Je natuurlijke bekwaamheid ontdekken;2) doelen stellen die je echt wilt bereiken;3) Veranderen, dingen veranderen en de voltooiing ervan bereiken;4) Roepingen die je naam roepen, precies in het heden;5) De moed vinden om volg je roeping, zelfs met een puur waargenomen risico; en6) Het ontwikkelen van een inspirerende kijk op het leven, zichzelf en anderen.

Een andere leuke feature over coaching voor het "grootste zelf" en het verzorgen van de "grootste zaden" wordt conceptueel en spiritueel aangeleerd. Ik leer het principe van zelfkennis en zelfkennis is een bron van kracht. Ik ben altijd een goede student van de menselijke conditie en deel mijn coachingtools met anderen in cursussen en leesboeken. Door principes uit mijn coaching te gebruiken, maak ik het gemakkelijker om natuurlijke resultaten in mijn coaching te zien. Ik werk met dit machtsprincipe en ik voel me gemotiveerd om mensen te dienen en te helpen op de manieren die ik begaafd heb om te helpen. Ik heb genoten van de ervaring en vind het een bron van grote kracht.

De principes van de oude Griekse filosofie zijn een bron van coachingsmethoden. Relaties zijn belangrijk in het leven. Mijn liefde voor motiverende lezingen en het belang van relaties in mijn leven hebben me een fundamenteel adab over Relaties bijgebracht. Ik hou van relaties en ik ben toegewijd aan hen in mijn leven. Ik creëer ze bewust en ik leer er graag van. Mijn authentieke doel is om te dienen en bij te dragen aan het hogere goed van de mensheid. De manier waarop ik mijn doel leef, is door mijn eigen vaste formule in de vorm van coaching. Ik ben me zeer bewust van elk moment en denk heel goed na over hoe ik dichter bij mijn grootste zelf kom of het doel leef waar ik voor bedoeld was. Ik ben zo zeker van mezelf dat mijn 'ware zelf' het kompas is dat ik heb gebruikt om door elk moment te navigeren.

Relaties voor alleenstaande ouders

Reflectie is voor mij de zuurstof waaronder onze ziel zich bevindt. Het is, zoals Dr. Anthony DeRigo het zo welsprekend zegt, "het laatste distillaat van al je harde werk." Ik was, en ben nog steeds, toegewijd aan mijn alleenstaande ouders in dezelfde zin als het ontdekken van de beste instelling, als supervisor, manager of andere verantwoordelijke persoon, zoals zij zich ontwikkelden in hun eigen werk en vaardigheden, enz. Er is een algemeen begrip dat we bij het ontwikkelen van de persoon en het ontwikkelen van het individu gemeenschappelijke doelen, gedeelde verlangens en doelen delen om hun carrière te laten groeien, of schieten ze gewoon rond?

Er zijn vaardigheden, concepten en manieren om zaken te doen die zeker de gewenste resultaten zullen opleveren. Dit is waarom het zo belangrijk is om tijdens het werken met het gestructureerde en doelgerichte testament de waarden en het waardecreatieproces van de coach te verkennen. In mijn observatie kan de snelheid waarmee een individu evolueert als gevolg van het creëren van echte intimiteit in de coachingrelatie zoveel sneller zijn dan door veroordelende klaagzangen of tegenslagen.

Dus hoe eerder u zich bij ons aansluit, hoe beter voor ons allemaal.

WARE GENEZING

Ik heb de rol gehad om alleenstaande ouders te helpen met de emotionele, psychologische en spirituele kant van hun relatie met hun kinderen. Het feit dat de culturen en omgevingsfactoren zodanig zijn dat meer vrouwen op jongere leeftijd alleenstaand zijn, betekent dat ze gewoon de status van alleenstaande ouders in onze cultuur naleven. Heb ik! Vroeger, toen vrouwen werden beschouwd als onverantwoordelijke moeders, of iemand die jaagde en verzamelde in plaats van kinderen groot te brengen, of erger nog, een schuldige metafoor, zouden ze niet zijn blootgesteld aan het proces van genezing van hun hart EN emoties door middel van een coach. Deze WWisdoms leven als een integrale pasvorm in de omgeving van de cliënt. Hun genezingsproces is de grootste indicator van hun succes.

Ik zie veel alleenstaande ouders die moeite hebben om hulp te vragen, zelfs als ze het moeilijk hebben in hun dagelijks leven, wat zijn de juiste manieren om hulp te vragen. Na het ontvangen van hulp in het begin om hun emotionele gevoelens op te lossen, is altijd op hun voorwaarden van huwelijkscounseling. Om hulp en richting vragen om projecten af ​​te ronden, doelen definiëren voordat ze een coach inhuren om hen emotioneel te ondersteunen, het verduidelijken van keuzes, denkpatronen, ideeën is als het beheersen van de termen van spraak en actie.