Coachen voor Coaches

mei 15, 2021 0 Door editor

Zoals bij veel mensen is het opbouwen van relaties waar ik het meest gepassioneerd door ben. Ik ben ook zeer gepassioneerd door sport voor veel mensen, maar ik ben zeker altijd meer gepassioneerd geweest door het coachen van anderen om hun vaardigheden te ontwikkelen. Ik ben voortdurend enthousiast over het licht dat nu wordt geworpen op deze unieke wereld. Veel mensen maken gebruik van coaches, ook in de hoogste geledingen van het bedrijfsleven. Ik verwacht dat deze trend zich zal doorzetten en meer mensen in groeps- en individuele sessies zal krijgen. Zoek eens een goede life coach.

In feite krijgen we meer en meer persoonlijke sessies zoals in mijn eerste jaren coaching van groeps- en individuele cliënten – thuis en op kantoor. De laatste 17 jaar heb ik gecoacht via de telefoon en via het internet. Nu nemen mensen die individuele sessies nemen contact met mij op via de telefoon of het internet.

Mijn focus in deze praktijk is waar ik met mensen werk. Ook houd ik mijn weekend business (zoals ik het noem) gescheiden en gescheiden zoals je je misschien kunt voorstellen – van het werk en het gezin. Het werkt voor mijn coaching cliënten.

In de afgelopen 17 jaar is mijn curriculum voor 6-daagse workshops uitgebreid met programma’s voor afstandsonderwijs, simulatieworkshops en één-op-één-spraaksessies. Veel van de studenten zouden hun cursussen aan de universiteit niet meer afmaken en vervolgens coach worden als ze toegang hadden tot de groepssessies.

Mijn doel door de jaren heen is altijd geweest om met mensen te werken, vooral diegenen die zich op vrijwel alle niveaus van het bedrijfsleven bevinden, van directieniveau tot CEO. Zij variëren van professionele atleten tot leidinggevenden, politici, verkopers, financiële planners en trainers. Ze hebben allemaal behoefte aan coaching om met de alledaagse kleine moeilijkheden om te gaan die hen naar hun doelen drijven of om hun kantoren of bedrijven te onderhouden.

Met maandelijkse groepssessies kunnen individuen de ontwikkelde coaching begeleiding blijven gebruiken om deze doelen te bereiken zolang ze dat nodig hebben. Mijn sessies zijn gratis. Ik geloof dat ik in dit geval heb kunnen krijgen wat we wilden – mensen van alle leeftijden van dienst zijn. Als dit eenmaal gebeurt, kan ik zien hoe mijn coaching een van de grootste geschenken wordt die ik mensen in nood kan geven.

Coachen, trainen, assisteren en als een vriend optreden:

Mijn wens om de komende 1000 jaar consequent met mensen te werken en mensen actief te laten deelnemen aan het in mijn beleving beter en voller maken van hun individuele en collectieve leven.

Hobby coaching, huisdiertherapie, mentorschap, lesgeven, groepssessies, workshops, hardlopen en werken met paarden, preken, cliënt als ik vertel hoe het voelde toen ze opgroeiden, mijn paarden leren zwemmen en hun benen gebruiken, oude geschiedenis en huidige filosofie denken en gedrag dat hen helpt hun dilemma’s op te lossen, enz.

Zorg ervoor dat ze weten dat ze belangrijk voor me zijn en dat ik moeite heb gedaan om naar hun stem te luisteren, zodat ze me kunnen verrassen en als we klaar zijn, zal ik ze vragen of dit hun idee was.

Lees meer:
Coach Den Haag
Life coach Den Haag
Wandelcoach